Selkeytä ja erotu animaatiolla

2D- & 3D-animaatiot

Animaatio on oivallinen tapa selkeyttää sanomaa. Animaatiot toimivat mainiosti silloin, kun et halua esiintyä tai käyttää kuluneita kuvapankkikuvia, mutta haluat silti kertoa palveluistasi persoonallisella otteella.

11

2D-Animaatiot

Animaatio on käytännössä liuta kuvia, jotka laitetaan peräkkäin. Näin ne antavat katsojalleen illuusion liikkeestä. Animaatiota käytetään tänä päivänä markkinoinnissa, viihdeteollisuudessa, mobiiliapplikaatioissa, oppimisen tukena ja erilaisissa simulaatioissa. Toimiva animaatio parantaa asiakkaan käyttäjäkokemusta.

3D-Animaatiot

3D eli kolmiulotteinen animaatio vaatii usein mallinnusta sekä valojen ja varjojen hallintaa. Kun yksi laajempi 3D-kokonaisuus on luotu, voidaan siitä toteuttaa mm. videota ja kuvia eri perspektiiveistä.

Liikegrafiikka

Liikegrafiikkaa käytetään usein selkeyttämään hankalia asioita, joita muuten olisi vaikea selittää pelkän videokuvan avulla. Yhdessä videon tai animaation kanssa liikegrafiikka luo katsojalleen helposti ymmärrettävän kokonaisuuden.

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme animaatiokokonaisuuksia heidän omalla graafisella ilmeellään, ja suunnitelleet animaatioita myös täysin alusta asti niin vektorigrafiikkana kuin rasterigrafiikkana.

Tutustu hinnastoon ja esitä meille budjettisi. Monesti olemme kyenneet toteuttaa animaatiota asiakkaan budjettiin sovittaen.

Voit tutustua jo toteutettuihin animaatiohin alla.

Tutustu töihimme

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme animaatiokokonaisuuksia heidän omalla graafisella ilmeellään, ja suunnitelleet animaatioita myös täysin alusta asti niin vektorigrafiikkana kuin rasterigrafiikkana.

Nämä olemme jo tehneet!

11
11
11
11
11
11


Tarinamme alkoi graafikosta, joka olisi voinut tehdä graafista suunnittelua. Taitavia tekijöitä on nyt kiertynyt ympärille sen verran, että kolmen vuoden jälkeen on tekijä muuttunut verkostoksi, pienet työt projekteiksi ja asiakkaat vakituisiksi.

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Vuoden 2021 alusta nimi muutettiin sopivammaksi, Luovien Agenttien Toimisto Oy:ksi, ja verkosto on kasvanut yli 60 freelanceriin yhteistökuvioiden kautta. Kiva kun löysit meille!