Ohjelmistokehitys

Mobiiliapplikaatioita, verkkokauppoja, sisäisen ja ulkoisen viestinnän työkaluja, intranet-kokonaisuuksia tai varastonhallintaan keskittyviä ohjelmistoja.

Hoidamme tarvittaessa ohjelmistojen ylläpidon ja päivitykset, jolloin voit keskittyä omiin hommiin ilman huolta ohjelmistojen toiminnasta.

Mikä ihmeen ohjelmistokehitys?

Ohjelmistokehitys pyrkii minimoimaan riskejä jakamalla ohjelmistokehityksen lyhyihin sprintteihin. Toimintatapa keskittyy laatuun ja käyttäjälle tuotettuun lisäarvoon, minkä vuoksi ohjelmistoprojektiin lähdettäessä ei tuijoteta ensimmäisenä euroja tai aikatauluja.

Ohjelmistokehityksen avainasemassa on varmistaa, että prosessissa tehdään oikeita asioita, joista on lopputuotteen kannalta paras mahdollinen hyöty. Noin 1-4 viikon sprinteissä työstetään projektia eteenpäin sovittuun pisteeseen, minkä jälkeen päätetään jatkosta. Näin varmistetaan, että asiakas saa parhaan vastineen rahoilleen. Pyrimme aina etsimään asiakkaan kannalta kustannustehokkaimman ratkaisun, ottaen huomioon kokonaisuuden ja toiveet lopputuotteen suhteen.

Voimme aloittaa ohjelmistoprojektin suunnittelun alusta saakka tai lähteä kehittämään jo olemassaolevaa ohjelmistoa. Maailma kokee jatkuvasti teknisiä mullistuksia, minkä vuoksi ohjelmistot on hyvä pitää helposti muokattavissa ja säännöllisesti päivitettyinä. Näin ne toimivat toivotusti ja pysyvät turvallisina käyttää.


Tarinamme alkoi graafikosta, joka olisi voinut tehdä graafista suunnittelua. Taitavia tekijöitä on nyt kiertynyt ympärille sen verran, että kolmen vuoden jälkeen on tekijä muuttunut verkostoksi, pienet työt projekteiksi ja asiakkaat vakituisiksi.

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Vuoden 2021 alusta nimi muutettiin sopivammaksi, Luovien Agenttien Toimisto Oy:ksi, ja verkosto on kasvanut yli 60 freelanceriin yhteistökuvioiden kautta. Kiva kun löysit meille!