Toimintaterapia Hopsula

11
11
11
AsiakasToimintaterapia Hopsula
PalvelutVerkkosivut/ Animaatio
WWWhttps://www.hopsula.fi/

Verkkosivujen työstö ja muista erottuvaa mainontaa

Toimintaterapia Hopsulalle toteutimme uudet verkkosivut. Ehdotimme animaatiota, jolla erottua muista, sillä se myös palvelee hyvin kohderyhmää. Lisäksi autoimme logon vektorisoinnissa, kuvasimme 360-asteisen kuvan Hopsulan toimintaterapiahuoneesta sekä teimme Roll-upin.

Palaute

Omat asiakkaat ovat kommentoineet, että verkkosivut ovat selkeät ja niitä helppo navigoida. Toimistoni lisäys  karttaan on ollut hyvä, sillä asiakkaat ovat löytäneet paremmin perille. Erityisesti on tykätty 360-kuvasta toimitilasta, kuvan avulla voi ennen ensimmäistä käyntiä näyttää lapselle mihin ollaan menossa.

– Terhi Luhtala,
Toimintaterapia Hopsula


Tarinamme alkoi graafikosta, joka olisi voinut tehdä graafista suunnittelua. Taitavia tekijöitä on nyt kiertynyt ympärille sen verran, että kolmen vuoden jälkeen on tekijä muuttunut verkostoksi, pienet työt projekteiksi ja asiakkaat vakituisiksi.

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Vuoden 2021 alusta nimi muutettiin sopivammaksi, Luovien Agenttien Toimisto Oy:ksi, ja verkosto on kasvanut yli 60 freelanceriin yhteistökuvioiden kautta. Kiva kun löysit meille!