IBD ja muut suolistosairaudet Ry

11
11
AsiakasIBD ja muut suolistosairaudet ry
PalvelutLogosuunnittelu
WWWhttps://ibd.fi/

Logosuunnittelu

IBD ja muut suolisto sairaudet ry (entinen Crohn ja Colitis ry) kilpailutti logon tekijöitä ja päätyi valitsemaan Pieni Idean. Yksi ehdottomasti haastavimmista logotöistä, mutta oikea tie löytyi ja yhteistyöstä syntyi uusi, yhdistyksen arvoja korostava logo.

Palaute

Uuden logon työstö yhdistykselle sujui Pieni Idean kanssa nopeasti ja sujuvasti. Asiakkaana koin, että meitä ja toiveitamme kuunneltiin, mutta meille esitettiin myös rohkeasti toisenlaisia mielipiteitä ja ehdotuksia.

Kommenttikierrokset olivat riittäviä, ja Pieni Idea pystyi hyvin mukautumaan meistä johtuviin muuttuviin aikatauluihinkin. Kokonaisuudessaan oikein hyvä kokemus, ja lopputulos mitä mainioin!

– Renja Nikula,
IBD ja muut suolistosairaudet ry


Tarinamme alkoi graafikosta, joka olisi voinut tehdä graafista suunnittelua. Taitavia tekijöitä on nyt kiertynyt ympärille sen verran, että kolmen vuoden jälkeen on tekijä muuttunut verkostoksi, pienet työt projekteiksi ja asiakkaat vakituisiksi.

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Vuoden 2021 alusta nimi muutettiin sopivammaksi, Luovien Agenttien Toimisto Oy:ksi, ja verkosto on kasvanut yli 60 freelanceriin yhteistökuvioiden kautta. Kiva kun löysit meille!