Pohjanmaan SA-Sähkö Oy

11
11
11
11
AsiakasPohjanmaan SA-Sähkö
PalvelutLogosuunnittelu

Logon uudistus

Vaasalaiselle kiinteistö- ja teollisuusähköasentajalle, Pohjanmaan SA-Sähkölle, tehtiin uusi logo ja ajatus brändistä. Vanha logo oli jo aikansa elänyt ja haluttiin tuoda jotain modernia sähäkkyyttä nostamaan yrityksen ilme nykypäivään. Kliseinen sähkönsininen väri unohdettiin ja tilalle tuotiin raikkaampaa sinistä. 

Palaute

26 vuoden jälkeen oli aika uudistaa logoa. Ideoita oli vaikka kuinka paljon, emmekä tienneet mistä lähteä. Saimme ammattitaitoista apua nopealla aikataululla ja olemme todella tyytyväisiä palveluun. Olemme myös saaneet paljon positiivista palautetta lopputuloksesta. 

– Sandra Aspholm,
Pohjanmaan SA-Sähkö Oy


Tarinamme alkoi graafikosta, joka olisi voinut tehdä graafista suunnittelua. Taitavia tekijöitä on nyt kiertynyt ympärille sen verran, että kolmen vuoden jälkeen on tekijä muuttunut verkostoksi, pienet työt projekteiksi ja asiakkaat vakituisiksi.

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Vuoden 2021 alusta nimi muutettiin sopivammaksi, Luovien Agenttien Toimisto Oy:ksi, ja verkosto on kasvanut yli 60 freelanceriin yhteistökuvioiden kautta. Kiva kun löysit meille!