Förtydliga och stick ut med animation!

2D- & 3D-animationer

Animering är ett bra sätt att förtydliga budskapet. Animationer fungerar bättre än köpta foton från bildbanker då du vill nå ut med ditt budskap och det med en personlig touch.

2D-animationer

Animering är består av en massa bilder som radas efter varandra. På detta sätt skapar de en illusion av rörelse. Animation används idag inom marknadsföring, underhållningsindustrin, mobilapplikationer, supportinlärning och olika simuleringar. En bra animering förbättrar kundens användarupplevelse!

3D-animationer

3D, eller tredimensionell animering, kräver ofta modellering och kontroll av ljus och skuggor. När en större 3D-enhet har skapats kan den användas till t.ex. video och bilder från olika perspektiv.

Rörelsegrafik

Rörlig grafik används ofta för att visualisera invecklade saker, som annars skulle vara diffusa med enbart video. Tillsammans med en video eller animering skapar rörlig grafik en lättförståelig helhet för tittaren.

Piirretty kuva luovien agenttien Ninja Renvallista tabletti ja kynä kädessä

Vi har skapat animationshelheter åt våra kunder, som beaktar deras egna grafiska identitet, och vi har också designat animationer från grunden, både som vektorgrafik och rastergrafik.

Kolla in prislistan och presentera din budget för oss. I de flesta fall har vi kunnat skapa animering som passar kundens budget.

Erilaisia luovia agentteja rivissä. Valokuvaajia, dronelentäjiä, kirjoittajia, web-kehittäjiä, hakukoneoptimoinnin osaajia ja muita luovia agentteja