KuuK & Ideabutiikki Ab

Merförsäljningsprodukter och webshop

Ideabutiikki Oy är i princip en konsumentshop via nätet, som säljer tex inredningsprodukter och smycken i plywood. Ideabutiikki tar sin inspiration från den finska mytologin. KuuK tillverkar unika och ekologiska produkter för tilläggsförsäljning åt tex. rese- och upplevelseföretag och under deras eget varumärke. Dessutom tillverkar KuuK också produkter för konstnärer under deras eget brand.

KuuK hjälper till med utformningen av smyckena från början. Tilläggsförsäljningsprodukterna är gjorda av finsk FSC- och PEFC-certifierad björkplywood. De trycks och laserskärs i Helsingfors, varefter de monteras på vårt kontor i Vasa. Därefter skickas de färdiga produkterna till beställaren, enkelt som ett "nyckelfärdigt" koncept. Ett företag kan också köpa ett anpassat produktställ, också det i plywood, från oss. På så sätt får man sina produkter snyggt utställda, tex. på en mässa eller i en butik.

Som samarbetspartner kan du också lägga ut dina produkter till försäljning via Ideabutiikki Ab. I så fall tar vi en försäljningsprovision på 35% på era produkter. Mot ersättning fotar vi produkterna och skapar en varumärkeskollektion för ditt företag, som du kan länka till din egen hemsida. Dessutom tar vi hand om utskicket till kunden.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä info@kuuk.fi

Ja tutustu verkkokauppaamme www.kuuk.fi

KUUK tavaramerkki/logo- Uniikit & ekologiset lisämyyntituotteet. Kuvassa on kuuk:in logo läpinäkyvällä ympäyrätaustalla ja slogan. Kuvan lintu on punaisella, muu teksti mustalla.
Karhun pää piirrettynä läpinäkyvälle ympyrän muotoiselle taustalle. Karhun päätä rengastaa tekstit: Rohkea & Inspiroiva, sekä ideabutiikki.fi