Kraftfulla stories

Blogtexter, sociala medier, bakgrundstexter & referensstories

I dagens överflöd av information, avgör kvaliteten på innehållet. Vi måste hitta ett sätt att sticka ut, och traditionell påträngande marknadsföring är inte längre effektiv. Det fungerar bättre att anspela på känslor och vara genuint intressant i kundernas ögon.

Varför är innehållet så viktigt?

I bästa fall engagerar innehållet, väcker positiva reaktioner och ser till att kunderna för informationen vidare. En duktig innehållsproducent tar fram det bästa med ditt företag och på ett sätt som intresserar kunden!

Vad katten är ghostwriting?

Många moderna företag använder ghostwriter i sin kommunikation. När ett företag inte har tid att skriva högkvalitativ kommunikation anlitas ofta en extern part för det.

Ghostwriting är när en extern part för ett företags talan. Det kan användas i både intern och extern kommunikation. Till exempel är referensberättelser och expertartiklar ofta bakgrundstexter, där skribenten iklär sig expertrollen , för att visualisera och klargöra.

Med ditt företags röst, ett steg i taget

Vi har gjort otaliga expertartiklar och referensberättelser för våra kunder och också gjort textinnehåll tillsammans med kunden från ruta ett.

Kolla in prislistan och presentera din budget för oss. I många fall har vi kunnat anpassa arbetet till kundens budget.

Se fördelarna med bra innehåll nedan!

Fördelarna med bra innehåll

Engagerar kunder

Du har lättare att binda kunden till ditt företag, om du lyckas väcka känslor hos betraktaren. Relevant innehåll vädjar till känslor och är underhållande.

Skapar dialog

En ”prackande” marknadsföring är out! Den har omvandlats till en dialog mellan kunden och företaget. Bra innehåll - igen nyckeln till framgång!

Anpassar sig till flera kanaler

Välgjort innehåll är lätt att omforma för att fungera på många kanaler och kan användas om och om igen.

Kommunicerar på ett enhetligt sätt

Konsekvent innehåll som stödjer vartannat, genom hela linjen, gör ditt företags externa och interna kommunikation tydlig och förtroendeingivande.

Stöder brandets image

Bra innehåll tar fram ditt företags personlighet och värderingar, stöder brandet och pekar på dina specifika egenskaper, för att lättare kunna urskiljas ur mängden.

Ökar försäljningen

Professionellt innehåll når din målgrupp och ”boostar” din business!

Piirretty kuva luovien agenttien Mariasta jolla paperimuistio ja kynä käsissään
Erilaisia luovia agentteja rivissä. Valokuvaajia, dronelentäjiä, kirjoittajia, web-kehittäjiä, hakukoneoptimoinnin osaajia ja muita luovia agentteja