Sälj ditt företags ”feelis” med en video

Videoproduktioner & berättande brandvideor

Det finns fler skärmar i våra liv än någonsin tidigare. Med mobilens non-stop plingande är det lätt hänt att fritiden helt absorberas av mediedjungeln. Så hur ska du få det egna företagets budskap att sticka ut från mängden, utan att det försvinner i den flod av information alla utsätts för?

Berättelser berör

Genom tiderna har folk älskat historier. Det är alltså ingen slump att berättelser också fungerar inom marknadsföring. Traditionell ”tråkande” marknadsföring är ett minne blott, och en mer berättande stil har börjat användas av innehållsproducenterna. Man måste lyckas väcka liv i storyn så att den tränger ända in i hjärtat på målgruppen.

Fiilis?

Substantiv
/ˈfiːlis/

sinne, känsla

En persons känslomässiga tillstånd eller atmosfären på en plats som tittaren eller deltagaren lätt kan identifiera sig med eller känna.

Videoproduktioner ända från planeringsstadiet

Man börjar alltid från ett manuskript och vår prissättning går enligt timdebitering. Kolla in prislistan och presentera din budget för oss!

Läs nedan varför video är viktig i dagens reklam och bekanta dig med våra redan gjorda produktioner.

Meiltä onnistuu perinteisen videokuvauksen lisäksi myös muut videot

  • näyttävät videot ilmasta
  • timelapse, hyperlapse
  • tarinalliset fiilisvideot
  • käsikirjoituksesta toteutukseen
  • hauskan informatiiviset somevideot
  • tapahtumien taltioinnit
  • yritys-ja mainosvideot
  • videotuotantojen käsikirjoitukset
  • dokumentaarinen häävalokuvaus ja
  • tarinalliset häävideot

Osaamisemme on yhteistyökuvioiden myötä laajentunut lähes kaikille markkinoinnin osa-alueille, joten heitä pallo meille, katsotaan mitä keksitään ja viilataan se sun budjettiin sopivaksi!

Piirretty kuva luovien agenttien Immusta jolla kuulokkeet korvissa

Visste du?

Vi står nu i beråd att avslöja en hemlighet åt dig: i dagens marknadsföring litar du på video 63% mer än text!

När en kund besöker en webbplats kommer de efter tre dagar ihåg cirka 10% av vad de har läst. Om samma information kombineras med en bild eller video ökar siffran mer än sexfaldigt (65%). Av denna anledning föredrar vi helhetsmarknadsföring, där välgjort textinnehåll kombineras med visuellt material, som stöder varandras budskap.

Vårt team har producerat ett brett utbud av visuella produktioner, från bröllopsfilmer till produktpresentationer och från företagspresentationer till animationer baserade på berättande. Läs mer om vikten av videor på sociala medier i vår blogg.

Erilaisia luovia agentteja rivissä. Valokuvaajia, dronelentäjiä, kirjoittajia, web-kehittäjiä, hakukoneoptimoinnin osaajia ja muita luovia agentteja