Marknadsföring i sociala medier

Innehållsproduktion på sociala medier

Visste du att 80% av marknadsföringsproffsen använder sociala medier för att nå sin målgrupp? Ett sådant otroligt antal kan inte riktigt vara på fel väg!

Många företag har profil på olika sociala medier, och ibland publiceras något där. Men få producerar innehåll för sociala medier systematiskt och regelbundet. Varför? Tyvärr är orsaken ofta enbart brist på resurser. Dygnets timmar räcker inte för att ta marknadsföringsidéer till en praktisk nivå.

Vad vi gör?

Vi kommer till undsättning åt en upptagen företagare och fångar upp hela situationen. Särskilt i början av samarbetet behöver vi jobba nära kunden, eftersom vi vill att innehållet i sociala medier ska genuint spegla ditt företag. Vi vill komma ända in i kärnan av ditt företag och producera det mest medryckande innehållet för dina följare - för dig betyder det fler kunder!

Vi skapar läckra videor och texter, optimala för sociala medier, med ett visuellt budskap som stöd. Oftast foton eller annan grafik. Våra kreatörer har varit med när de sociala medierna kom till, dvs de senaste tio åren. De har hållit sig uppdaterade på vad som är det mest effektfulla sättet att göra marknadsföring på sociala medier just nu.

Vad kräver sociala medier av dig som företagare?

Bara att du vågar! De som är skraja kommer inte att lyckas på medierna, så var öppen för det nya! Marknadsföring på sociala medier ger mervärde, om det görs rätt och med stil.

Låt oss skapa en image på sociala medier som stöder ditt företag!

Piirretty kuva luovien agenttien Aldiksesta tabletti kädessä

Feedback

Samarbetet med Pieni Idea har varit en mycket positiv upplevelse. Arbetet är flexibelt, förståelsen för mitt företags verksamhetsmodell kom snabbt. Antalet likes på företagets FB-sidor ökade med 156% på en månad! Detta har haft en tydlig positiv inverkan på kontakter och efterfrågan på tjänster. Proffsen på Pieni Idea är snabba, idérika, organiserade, punktliga och inspirerande, jag rekommenderar starkt! ”

Pia Nyman, Avaimet Menestykseen

VD, Bokföringsbyråföretagare, Företagskonsult

Erilaisia luovia agentteja rivissä. Valokuvaajia, dronelentäjiä, kirjoittajia, web-kehittäjiä, hakukoneoptimoinnin osaajia ja muita luovia agentteja