En framgångsrik webshop

WordPress x WooCommerce

Med en webshop kan du utöka försäljningen av ditt företags produkter eller tjänster var som helst i världen. Vi hjälper dig att utforma enkla och logiska kanaler så att köpen känns enkla för din kund. Näthandel gör shopping lätt och attraktivt – vi vill hitta den bästa lösningen för var och en av våra kunders behov!

Är webshoppen svår att använda?

Inte alls! Vi bygger våra kunders nätbutiker användarvänliga, så att de stöder deras verksamhet så bra som möjligt. Våra nätbutiker är också lätta att bygga ut, dvs det är enkelt för företagaren att själv lägga till produkter i försäljningen. Man kan också avtala så att vi sköter underhåll och uppdatering.

Piirretty kuva luovien agenttien Katjasta paperia ja kynä käsissä

Vilka typer av webshoppar kan man göra?

Nätbutiker kan sälja fysiska men också digitala produkter eller t.ex tidsbokningar och olika tjänster. De kan användas till att sälja olika kurser eller skolningar. Genom att integrera ett betalsystem i webbshopen gör man det smidigt för kunden att genomföra köpet. Dessutom går det att automatisera vissa funktioner i webshopen så att effektiviteten ökas ytterligare. Vid behov kan en separat sektion byggas för återförsäljare, där olika pris och variationer i produktsortiment används på ett smidigt sätt.

Kontakta oss gärna, berätta vad som behövs i ditt företag – låt oss se hur vi på bästa sätt kan utnyttja olika typer av näthandel i just din verksamhet.

Erilaisia luovia agentteja rivissä. Valokuvaajia, dronelentäjiä, kirjoittajia, web-kehittäjiä, hakukoneoptimoinnin osaajia ja muita luovia agentteja