Presentera ditt företag med bilder

Produktfotograferingar, företagspresentationer, personporträtt, 360 fotograferingar, drone-bilder

Det verkar som om ordspråket "en bild säger mer än tusen ord" aldrig blir gammalt, det gäller än, i allra högsta grad. Det finns många typer av marknadsföringsmaterial, men bilder är nog en av grundpelarna i varje företags reklam. Med bilder kan du förmedla brandets och företagets image, konkurrera med din egen stil.

Bildbank eller egna företagsfoton?

Numera kan alla klicka hem läckra foton från en bildbank på några minuter. Det här kan ibland fungera som marknadsföringsstöd, men en sak många ofta missar: företagets personlighet. Företagets speciella känsla kan bara fångas i dess egna bilder. I det här fallet blir människorna, utrymmena och atmosfären påtagliga och mer tillgängliga. Det blir mera äkta och personligt.

Piirretty kuva luovien agenttien Karolinasta kamera käsissä

Visste du?

När en kund besöker en webbplats kommer de efter tre dagar ihåg cirka 10% av vad de har läst. Om samma information kombineras med en bild eller video ökar siffran mer än sexfaldigt (65%). Av denna anledning föredrar vi helhetsmarknadsföring, där välgjort textinnehåll kombineras med visuellt material, som stöder varandras budskap.

  • Bra drone-bilder (foto, 360 flygfoto)
  • 360-graders bilder av lägenheter och lokaler
  • bilder på sociala medier som stöder brandet
  • affärs- och reklamfoton
  • personporträtt

Vi har gjort fotograferingar för våra kunder av allt från produktbilder till personporträtt. Kolla in prislistan, se exempel på våra bilder nedan och presentera din budget för oss!

Erilaisia luovia agentteja rivissä. Valokuvaajia, dronelentäjiä, kirjoittajia, web-kehittäjiä, hakukoneoptimoinnin osaajia ja muita luovia agentteja