Tilaus- ja toimitusehdot

Luovatagentit.fi verkkokaupan omistaa ja ylläpitää Luovien Agenttien Toimisto Oy. Verkkokaupassa myymme työpajoja, digitaalisia tuotteita ja palveluita. Ostaessasi tuotteita tai palveluita teet sopimuksen Luovien Agenttien Toimisto Oy:n kanssa, vaikka palvelun toteuttajana olisi yhteistyökumppanimme. Toimimme B2B kaupassa, eli myymme pääsääntöisesti yrityksille. Tämän vuoksi hinnat ovat ilmoitettu verkkokaupassa arvonlisäverottomina. Arvonlisävero lisätään kassalla. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä tilaus- ja toimitusehdot, tuotteiden hinnat ja peruutusehdot.

Myyjän tiedot:

Luovien Agenttien Toimisto Oy (y-tunnus: 3164480-2)

Yhteystiedot:

Luovien Agenttien Toimisto Oy
c/o Heidi Uskaure
Karhuntie 9 E 28
65350 VAASA

info@luovatagentit.fi
+358466003950

Maksupalveluntarjoaja:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Maksutavat:

1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

2. Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express

3. Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay

4. Lasku- ja osamaksupalvelut: Alisa Yrityslasku, Walley, OP Lasku ja Jousto

Tilaaminen ja toimitusehdot:

Voit tilata tuotteita tai palveluita verkkokaupastamme lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne verkkokaupan kassalla. Tilausvahvistus tulee sähköpostiisi. Tilausvahvistuksesta löytyy myös linkki mahdollisten tilaamiesi digitaalisten tuotteiden lataukseen. Digitaaliset tuotteet ovat ladattavissa myös sivuillamme Oma tili -kohdassa https://luovatagentit.fi/oma-tili. Tilauksen yhteydessä sinulle luodaan tili antamallasi sähköpostiosoitteella. Tunnuksilla pääset myös kirjautumaan ostamillesi kursseille.

Peruutusehdot:

Kurssit ja muut digitaaliset tuotteet:

Digitaalisilla tuotteilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta. Digitaalinen tuote katsotaan toimitetuksi, kun olet verkkokaupassa suorittanut tuotteen oston.

Palvelut:

Palvelun ostajalla on oikeus peruuttaa palvelu milloin tahansa ennen palvelun alkamista. Tällöin palveluntarjoajalla on oikeus periä peruutusmaksu seuraavanlaisesti:

a) Toimistokulut 15e+alv, kun palvelu perutaan myöhemmin kuin 30vrk ja viimeistään 14vrk ennen asiakkaan varaamaa palvelun toteutusajankohtaa.

c) 10% palvelun hinnasta, kun palvelu perutaan myöhemmin kuin 14vrk ja vähintään 7vrk ennen asiakkaan varaamaa palvelun toteutusajankohtaa.

d) 20% palvelun hinnasta, kun palvelu perutaan myöhemmin kuin 7vrk ennen ja vähintään 1vrk ennen asiakkaan varaamaa palvelun toteutusajankohtaa.

e) 30% palvelun hinnasta, kun palvelu perutaan myöhemmin kuin 1vrk ennen asiakkaan varaamaa palvelun toteutusajankohtaa.

Palvelu katsotaan alkaneeksi asiakkaan varaamana palvelun toteutusajankohtana kun palveluntuottaja on lähettänyt linkit osallistujille ja etäyhteys on palveluntarjoajan osalta avattu.

Lisätietoja:

Tilaus- ja toimitusehtoja koskevat kyselyt voi lähettää osoitteeseen: info@luovatagentit.fi