11
11

KuuK & Ideabutiikki Oy

Lisämyyntituotteet ja kuluttajaverkkokauppa

Ideabutiikki Oy toimii päänsääntöisesti kuluttajaverkkokauppana, jossa myydään vanerisia asusteita ja sisustustuotteita. Ideabutiikki ammentaa inspiraatiota Suomen mytologiasta. KuuK tekee uniikkeja ja ekologisia lisämyyntituotteita matkailu- ja elämysalan yrityksille heidän omalla brändillään. Lisäksi KuuK tekee tuotteita myös taiteilijoille heidän omalla taidebrändillään.

 

KuuK on apuna vanerikorujen suunnittelussa alusta asti. Lisämyyntituotteet tehdään kotimaisesta FSC- ja PEFC-sertifioidusta koivuvanerista. Vaneriset asusteemme painetaan ja laserleikataan Helsingissä, jonka jälkeen ne kootaan toimistollamme Vaasassa. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään myyntivalmiina yritykselle, helposti “avaimet käteen” -konseptina. Yritykset voivat ostaa meiltä myös sopivan vanerista tehdyn tuotetelineen, jolloin tuotteet saa näkyville esim. messuilla tai myymälässä.

 

Avaamme verkkokauppamme toukokuussa osoitteeseen www.kuuk.fi. Olemme tehneet 7 pilottia ja toteutamme niitä ennen verkkokaupan avaamista. Tilaajana voit halutessasi laittaa tuotteesi myyntiin myös Ideabutiikki Oy:n kuluttajaverkkokauppaan. Tällöin otamme tuotteistasi 35% myyntiprovision. Provisiota vastaan valokuvaamme tuotteet ja luomme yrityksellesi brändikokoelman, jonka voit linkittää omille verkkosivuillesi. Lisäksi hoidamme myös postituksen asiakkaalle.

 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä info@kuuk.fi

Ja tutustu tulevaan verkkokauppaamme www.kuuk.fi

Ekologisuus

Suosimme materiaaleissa ekologisia ratkaisuja, kuten kierrätyskartonkia ja FSC-sertifioitua koivuvaneria.

Brändätty

Tuotteiden ilme suunnitellaan asiakasyrityksen arvoja kuunnellen valmiiksi olemassa olevien visuaalisten ohjeistojen pohjalta.

Lisämyyntiarvo

Lisämyyntiarvo yrittäjälle on tuotteissa 2-3-kertainen riippuen siitä, millaisia tuotteita designilla tuotetaan.

Helppous

Tuotteet toimitetaan valmiiksi koottuina ja brändättyinä asiakasyritykselle lisämyyntiä varten.


Tarinamme alkoi graafikosta, joka olisi voinut tehdä graafista suunnittelua. Taitavia tekijöitä on nyt kiertynyt ympärille sen verran, että kolmen vuoden jälkeen on tekijä muuttunut verkostoksi, pienet työt projekteiksi ja asiakkaat vakituisiksi.

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Vuoden 2021 alusta nimi muutettiin sopivammaksi, Luovien Agenttien Toimisto Oy:ksi, ja verkosto on kasvanut yli 60 freelanceriin yhteistökuvioiden kautta. Kiva kun löysit meille!