KuuK & Ideabutiikki Oy

Lisämyyntituotteet ja kuluttajaverkkokauppa

Ideabutiikki Oy toimii päänsääntöisesti kuluttajaverkkokauppana, jossa myydään vanerisia asusteita ja sisustustuotteita. Ideabutiikki ammentaa inspiraatiota Suomen mytologiasta. KuuK tekee uniikkeja ja ekologisia lisämyyntituotteita matkailu- ja elämysalan yrityksille heidän omalla brändillään. Lisäksi KuuK tekee tuotteita myös taiteilijoille heidän omalla taidebrändillään.

KuuK on apuna vanerikorujen suunnittelussa alusta asti. Lisämyyntituotteet tehdään kotimaisesta FSC- ja PEFC-sertifioidusta koivuvanerista. Vaneriset asusteemme painetaan ja laserleikataan Helsingissä, jonka jälkeen ne kootaan toimistollamme Vaasassa. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään myyntivalmiina yritykselle, helposti “avaimet käteen” -konseptina. Yritykset voivat ostaa meiltä myös sopivan vanerista tehdyn tuotetelineen, jolloin tuotteet saa näkyville esim. messuilla tai myymälässä.

Tilaajana voit halutessasi laittaa tuotteesi myyntiin myös Ideabutiikki Oy:n kuluttajaverkkokauppaan. Tällöin otamme tuotteistasi 35% myyntiprovision. Provisiota vastaan valokuvaamme tuotteet ja luomme yrityksellesi brändikokoelman, jonka voit linkittää omille verkkosivuillesi. Lisäksi hoidamme myös postituksen asiakkaalle.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä info@kuuk.fi

Ja tutustu verkkokauppaamme www.kuuk.fi

KUUK tavaramerkki/logo- Uniikit & ekologiset lisämyyntituotteet. Kuvassa on kuuk:in logo läpinäkyvällä ympäyrätaustalla ja slogan. Kuvan lintu on punaisella, muu teksti mustalla.
Karhun pää piirrettynä läpinäkyvälle ympyrän muotoiselle taustalle. Karhun päätä rengastaa tekstit: Rohkea & Inspiroiva, sekä ideabutiikki.fi