Somemarkkinointi

Sosiaalisen median sisällöntuotanto

Tiesitkö, että 80% markkinoinnin ammattilaisista käyttää sosiaalista mediaa saavuttaakseen kohderyhmänsä?

Noin huima määrä ei voi olla hakoteillä. Monella yrityksellä on somekanavat, ja hyvässä lykyssä sinne joskus jotain julkaistaankin. Harva kuitenkaan tuottaa someen sisältöjä suunnitelmallisesti ja säännöllisesti. Miksi? Harmittavan usein syynä on puhtaasti resurssipula, kun vuorokauden tunnit eivät enää riitä viemään markkinointi-ideoita käytännön tasolle.

Somemarkkinoinnin suunnittelua ja toteutusta

Me tulemme kiireisen yrittäjän avuksi ja otamme kopin somemarkkinointisi suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimimme etenkin yhteistyön alussa tiiviisti asiakasyrityksen kanssa, sillä haluamme, että somesisällöt henkivät juuri sinun yrityksesi ilmettä ja fiilistä. Haluamme sukeltaa yrityksesi ytimeen ja tuottaa seuraajillesi mahdollisimman koukuttavaa sisältöä – ja sinulle sitä kautta lisää asiakkaita!

Toteutamme somekanaviin optimoituja herkullisia videoita sekä tekstipäivityksiä, joihin on mietitty sanomaa tukeva visuaalinen lisä, useimmiten valokuva tai muu grafiikka. Tiimimme jäsenet ovat kulkeneet läpi somemaailman viime vuosikymmenen murroksen, pysyen ajan hermolla siitä, mikä on juuri nyt se kaikkein koukuttavin tapa toteuttaa somemarkkinointia.

Mitä some vaatii sinulta yrittäjänä?

Ainoastaan rohkeutta! Somessa ei pärjää se, joka pelkää, joten ole avoin uudelle. Somemarkkinointi nimittäin palkitsee isosti silloin, kun se tehdään oikein ja tyylillä.

Luodaan yhdessä sinun yrityksesi näköinen somemaailma!

Piirretty kuva luovien agenttien Aldiksesta tabletti kädessä

Palauteboksi

Yhteistyö Pieni Idean kanssa on ollut erittäin positiivinen kokemus. Työskentely sujuu joustavasti, yritykseni toimintamalli sisäistettiin nopeasti ja hyvin. Yritykseni FB-sivujen tykkääjämäärä lisääntyi kuukaudessa 156 prosentilla! Tällä on ollut selkeä positiivinen vaikutus yhteydenottoihin ja palveluiden kysyntään. Pieni Idean ammattilaiset ovat nopeita, idearikkaita, suunnitelmallisia, täsmällisiä ja innostavia, suosittelen lämpimästi!

Pia Nyman, Avaimet Menestykseen

CEO, tilitoimistoyrittäjä ja yritysneuvoja

Erilaisia luovia agentteja rivissä. Valokuvaajia, dronelentäjiä, kirjoittajia, web-kehittäjiä, hakukoneoptimoinnin osaajia ja muita luovia agentteja