Kerro yrityksesi tarina kuvilla

Tuotekuvaukset, yrityskuvaukset, henkilöpotretit, 360-kuvaukset, ilmakuvaukset

Tuntuu, ettei sanonta ”kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” vanhene koskaan, sillä se pitää niin vahvasti paikkansa. Markkinointimateriaalia on tarjolla monenlaista, mutta kuvat ovat yksi jokaisen yrityksen mainonnan peruspilareista. Kuvien kautta voidaan välittää brändi-ilmettä ja yrityksen fiilistä sekä erottautua aidosti kilpailijoista omilla kasvoilla.

Kuvapankki vai omat yrityskuvat?

Nykypäivänä kuka vain voi klikkailla ostoskorin täyteen upeita kuvia kuvapankista. Nämä ovat loistava markkinoinnin tuki, mutta yksi asia niistä jää usein uupumaan: yrityksen persoona. Yrityksen aito fiilis saadaan vangittua markkinointimateriaaleihin vain omien kuvien kautta. Tällöin henkilöistä, tiloista ja tunnelmasta tulee käsinkosketeltavaa ja helpommin lähestyttävää.

Tiesitkö?

Kun asiakas vierailee kotisivuillasi, hän muistaa kolmen päivän päästä n. 10% siitä, mitä on lukenut. Jos sama informaatio yhdistetään kuvaan tai videoon, nousee luku yli kuusinkertaiseksi (65%). Tämän vuoksi suosimme kokonaisvaltaista markkinointia, jossa hyvin suunnitellut ja kirjoitetut tekstisisällöt yhdistetään niiden sanomaa tukeviin visuaalisiin materiaaleihin.

  • näyttävät ilmakuvat (valokuva, 360-ilmakuva)
  • 360-asteiset kuvat asunnoista ja tiloista
  • brändiä tukevat somekuvat
  • yritys-ja mainoskuvat
  • henkilöpotretit

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme valokuvauksia aina tuotekuvista henkilöstön potretteihin sekä yrityksen brändi-ilmeen taltiointiin. Tutustu hinnastoon, kurkkaa alta esimerkkejä kuvistamme sekä esitä meille budjettisi!


Tarinamme alkoi graafikosta, joka olisi voinut tehdä graafista suunnittelua. Taitavia tekijöitä on nyt kiertynyt ympärille sen verran, että kolmen vuoden jälkeen on tekijä muuttunut verkostoksi, pienet työt projekteiksi ja asiakkaat vakituisiksi.

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Vuoden 2021 alusta nimi muutettiin sopivammaksi, Luovien Agenttien Toimisto Oy:ksi, ja verkosto on kasvanut yli 60 freelanceriin yhteistökuvioiden kautta. Kiva kun löysit meille!