Verkkokaupat

WordPress & WooCommerce

Verkkokaupan avulla laajennat yrityksesi tuotteiden tai palveluiden myynnin mihin päin maailmaa tahansa. Autamme sinua suunnittelemaan yksinkertaiset ja loogiset asiakaspolut, joita pitkin ostamisen kynnystä suhteessa loppuasiakkaaseen voidaan madaltaa. Verkkokauppa tekee ostamisesta helppoa ja houkuttelevaa – me tahdomme löytää parhaan ratkaisun kunkin asiakkaamme liiketoiminnan tarpeisiin!

 

Onko verkkokauppaa vaikea käyttää?

Ei lainkaan! Rakennamme asiakkaidemme verkkokaupoista hyvin käyttäjäystävällisiä, jotta ne tukevat heidän liiketoimintaansa mahdollisimman hyvin arjessa. Toteuttamamme verkkokauppamme ovat laajennettavissa, ja asiakkaamme on helppo lisätä sinne tuotteita itse myyntiin. Verkkokaupan ylläpito ja päivitys onnistuvat tarvittaessa ketterästi kauttamme.

 

Millaisia verkkokauppoja voidaan toteuttaa?

Verkkokaupoissa voidaan myydä fyysisiä ja digitaalisia tuotteita, varauksia ja palveluita. Myös erilaiset kurssikaupat onnistuvat kauttamme. Integroimalla verkkokauppaan maksujärjestelmä ja luomalla sujuva ja looginen asiakaspolku, tehdään ostamisesta asiakkaalle helppoa. Hyödyntämällä mahdollisia markkinoinnin automatisaatioita verkkokaupassa, voidaan konversiota kasvattaa entisestään. Tarvittaessa jälleenmyyjille voidaan rakentaa oma osio, johon saadaan ketterästi käytettäväksi erilaiset hinta- ja tuotevariaatiot.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerro verkkokauppatarpeistasi – katsotaan, kuinka parhaiten voimme hyödyntää erilaisia verkkokaupan mahdollisuuksia juuri sinun toiminnassasi.

 

Toteutettuja kokonaisuuksia

Vastaamme mielellämme tarjouspyyntöihin ja askarruttaviin kysymyksiin


Tarinamme alkoi graafikosta, joka olisi voinut tehdä graafista suunnittelua. Taitavia tekijöitä on nyt kiertynyt ympärille sen verran, että kolmen vuoden jälkeen on tekijä muuttunut verkostoksi, pienet työt projekteiksi ja asiakkaat vakituisiksi.

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Vuoden 2021 alusta nimi muutettiin sopivammaksi, Luovien Agenttien Toimisto Oy:ksi, ja verkosto on kasvanut yli 60 freelanceriin yhteistökuvioiden kautta. Kiva kun löysit meille!