Myy yrityksesi fiilistä videolla

Videotuotannot & tarinalliset brändivideot

Ruutuja on elämässämme enemmän kuin koskaan, mobiili piippailee ilmoituksia tauotta ja vapaat hetket on helppo kuluttaa somen syövereissä. Kuinka siis oman yrityksen viestin saisi erottumaan joukosta ilman, että sen ohi pyyhkäistään tietoähkyn vallassa?

Tarinat koskettavat

Ihmiset ovat kautta aikojen rakastaneet tarinoita. Ei ole siis lainkaan sattumaa, että tarinat toimivat myös markkinoinnissa. Perinteinen osta-osta-markkinointi on mennyttä, ja sen tilalle ovat nousseet vahvasti tarinat, jotka eri medioiden ja kanavien sisällöntuottajat tuovat eläväksi ja sulauttavat potentiaalisten asiakkaiden sydämiin.

Fiilis?

Substantiivi
/ˈfiːlis/

mieli, tunne, tuntemus

Henkilön emotionaalinen tila tai paikan ilmapiiri, johonka katsoja tai mukanaolija voi helposti samaistua tai tuntea.

Videotuotantoja suunnittelutyöstä lähtien

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme videotuotantoja suunnittelutyöstä lähtien. Videotuotantojen pohjalle luodaan aina käsikirjoitus, ja hinnoittelumme toimii tuntityönä. Tutustu hinnastoon ja esitä meille budjettisi!

Voit tutustua alla miksi videon käyttö on nykypäivän mainonnassa tärkeää sekä tutustua jo toteutettuihin tuotantoihimme.

Meiltä onnistuu perinteisen videokuvauksen lisäksi myös muut videot

  • näyttävät videot ilmasta
  • timelapse, hyperlapse
  • tarinalliset fiilisvideot
  • käsikirjoituksesta toteutukseen
  • hauskan informatiiviset somevideot
  • tapahtumien taltioinnit
  • yritys-ja mainosvideot
  • videotuotantojen käsikirjoitukset
  • dokumentaarinen häävalokuvaus ja
  • tarinalliset häävideot

Osaamisemme on yhteistyökuvioiden myötä laajentunut lähes kaikille markkinoinnin osa-alueille, joten heitä pallo meille, katsotaan mitä keksitään ja viilataan se sun budjettiin sopivaksi!

Piirretty kuva luovien agenttien Immusta jolla kuulokkeet korvissa

Tiesitkö?

Paljastamme sinulle nyt salaisuuden: videoon luotetaan tämän päivän markkinoinnissa 63% enemmän kuin tekstiin!

Kun asiakas vierailee kotisivuillasi, hän muistaa kolmen päivän päästä n. 10% siitä, mitä on lukenut. Jos sama informaatio yhdistetään kuvaan tai videoon, nousee luku yli kuusinkertaiseksi (65%). Tämän vuoksi suosimme kokonaisvaltaista markkinointia, jossa hyvin suunnitellut ja kirjoitetut tekstisisällöt yhdistetään niiden sanomaa tukeviin visuaalisiin materiaaleihin.

Tiimimme on toteuttanut monenlaisia visuaalisia tuotantoja aina hääelokuvista tuote-esittelyvideoihin ja yritysesittelyistä tarinallisiin animaatioihin. Lue lisää blogistamme myös some-videoiden tärkeydestä.

Erilaisia luovia agentteja rivissä. Valokuvaajia, dronelentäjiä, kirjoittajia, web-kehittäjiä, hakukoneoptimoinnin osaajia ja muita luovia agentteja