Panosta visuaaliseen ilmeeseen

Taittotyöt, brändisuunnittelu & brändi-identiteetin ylläpito

Graafinen suunnittelu on mainostamista, jonka tehtävänä on houkutella meitä kiinnostumaan merkeistä ja brändeistä.

11

Graafista suunnittelua näemme joka päivä esimerkiksi pakkauksissa, verkkosivuilla, julisteissa, kirjoissa, lehdissä ja kylteissä. Graafinen suunnittelu antaa yrityksellesi kasvot ja visuaalisen ilmeen. Visuaalinen ilme puolestaan muodostaa asiakkaalle tunteita ja odotuksia yritystä, palvelua ja tuotetta kohtaan.

Globaalien markkinoiden kutistuessa teknologian yhä kasvavaan ulottuvuuteen, on silmäänpistävän graafisen suunnittelun tarve tullut entistä arvokkaammaksi yrityksille. Graafisten tuotteiden käyttötarkoitus on herättää ihmisiä ja pitää heidät kiinnostuneina yritykseen ja sen palveluihin. 

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme brändisuunnittelua, mutta myös paljon yksittäisiä ja yksinkertaisempia graafisia töitä. Toimimme myös monen yrityksen tukena taittotöissä ja brändi-identiteetin ylläpitämisessä.

Tutustu hinnastoon ja esitä meille budjettisi. Monesti olemme kyenneet toteuttamaan graafista suunnittelua asiakkaan budjettiin sovittaen. Huikkaa ja heitä meille tarjouspyyntö, jollei etsimääsi hinnastosta löydy!

Voit lukea lisää graafisen suunnittelun ja printin hyödyistä alta.

Graafisen suunnittelun ja printin hyödyt

Se selkeyttää

Graafinen suunnittelu ajattelee yksinkertaisesti. Se tekee hankalista numeroistakin selvää.

Erotut kilpailijoistasi

Hyvä graafinen suunnittelu tuo yrityksesi persoonan ja arvot esiin, tukee positiivisesti mielikuvaa brändistäsi sekä erottaa yrityksesi kilpailijoista.

Sinut muistetaan

Yrityskuvasi painuu vahvasti asiakkaidesi mieleen, ja he haluavat tulla luoksesi uudestaan.

Laittaa asiakkaasi ensin

Graafiset tuotteet suunnitellaan asiakaslähtöisesti. Värit, muodot ja niiden paikka vaikuttavat kaikki lopputulokseen.

Tehostaa myyntiä

Hyvä suunnittelu tavoittaa potentiaaliset asiakkaat. Se auttaa pitämään kohdeyleisösi ja lunastamaan heidän luottamuksen.

Antaa hyvän ensivaikutelman

Ensivaikutelma on tärkeä. Visuaalisuus herättää ihmisissä enemmän kiinnostusta kuin pelkkä teksti.


Tarinamme alkoi graafikosta, joka olisi voinut tehdä graafista suunnittelua. Taitavia tekijöitä on nyt kiertynyt ympärille sen verran, että kolmen vuoden jälkeen on tekijä muuttunut verkostoksi, pienet työt projekteiksi ja asiakkaat vakituisiksi.

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Vuoden 2021 alusta nimi muutettiin sopivammaksi, Luovien Agenttien Toimisto Oy:ksi, ja verkosto on kasvanut yli 60 freelanceriin yhteistökuvioiden kautta. Kiva kun löysit meille!