Yritysyhteistyö

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa markkinoinnin yhteistyökumppania tai kaipaatko apua yrityksesi markkinoinnin suunnitteluun? Olet oikeassa paikassa, sillä Luovien Agenttien Toimisto Oy on ammattitaitoinen, tehokas ja joustava kumppani kaikilla markkinoinnin osa-alueilla.

Toimimme yhteistyössä niin suurten yritysten kuin vasta aloittelevien pienyrittäjien sekä pienten yhdistysten ja seurojen kanssa. Toteutamme laajasti erilaisia markkinointiprojekteja asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityinä. Olemme ketterä kumppani etenkin silloin, kun palkkalistallasi ei ole sopivaa tekijää, sillä laaja tekijäverkostomme kattaa kaiken!

Teemme yhteistyötä mm. seuraavien kohderyhmien kanssa:

Mainostoimistot

Yhteistyössä on voimaa, ja verkostoitumalla voimme täydentää toistemme palveluita. Kaipaatko lisäkäsiä asiakasprojekteihin, tai puuttuuko riveistäsi juuri tietynlainen tekijä? Lyöttäydy Agenttien seuraan!

Yritysasiakkaat

Toteutamme luovaa markkinointia sekä terävää sisältöä niin pienille kuin suurille yrityksille. Kauttamme saat muun muassa kauniit verkkosivut, toimivat verkkokaupat, uniikit kuvitukset, oivaltavat sisältötekstit ja somesisällöt sekä apua digimarkkinoinnin muuttuviin koukeroihin.

Pienten yritysten sparrauspalvelut

Kaipaako yrityksesi apua liiketoiminnan kehittämiseen, palvelumuotoiluun tai tuotteen kaupallistamiseen? Verkostomme kautta saat apua muun muassa rahoituksen, innovaatiosetelien, asiakashankinnan sekä palvelumuotoilun kanssa.

Kunnat ja kaupungit

Muuttuva lainsäädäntö sekä kaupungin palveluiden kehittäminen tuottavat hurjasti töitä. Suurten informaatiomäärien, viranomaistekstien sekä palvelumuotoilun tuominen kaiken kansan luettavaksi sitoo runsaasti aikaa sekä henkilöstöä. Näppärien agenttien avulla isotkin projektit etenevät joutuisammin!

Kumppanuusasiakkuudet

Mitä jos antaisit yrityksesi markkinoinnin sekä viestinnän ammattilaisten käsiin? Yrityksesi sisään integroitu agenttimme koordinoi ja toteuttaa yrityksesi sisäisen ja ulkoisen viestinnän Luovien Agenttien laajaa verkostoa hyödyntäen.

Yhdistykset ja seurat

Pienet yhdistykset ovat meille sydämen asia! Toteutamme ilolla monipuolisia markkinoinnin ja viestinnän palveluita pienille yhteisöille hyvä karma -periaatteella. Otathan meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä: Tarjoamme mielellämme pienellekin budjetille sopivia palveluita!

Jos sinulla on jokin muu timanttinen idea mielessä, et häviä mitään kysymällä!

Teemme yhteistyötä mm.