Kuvituksessa vain taivas on rajana

Vektori- ja rasterigrafiikka, tuotesuunnittelu

Kuvitus herättää tekstin eloon. Kuvittajan on aina otettava huomioon kohderyhmä ja toivottu tyyli.

11

Mihin kuvitusta käytetään?

Kuvitusta voidaan hyödyntää niin lastenkirjoissa, mainoksissa, sanomalehdissä kuin huonekalujen kokoamisohjeissa. Kuvitusta käytetään myös havainnollistamaan paikkoja tai asioita selkeämmin. Erittäin tärkeässä roolissa kuvitus on myös tuotteistuksessa.

 

Kuvituksen hyöty on parhaimmillaan, kun mielenkiintoinen sisältö yhdistetään viestiä tukevaan visuaalisuuteen. Persoonallinen julkaisu erottuu massasta, luo mielikuvia, vangitsee katseet ja ylläpitää kohderyhmäsi mielenkiintoa.

Vektorigrafiikka

Vektorigrafiikkaa voi huoletta skaalata isommaksi, kun se on tehty oikein. Vektorigrafiikan pohjalta voi toteuttaa julkisivujen kokoisia banderolleja tai esim. sanomalehtiin selkeää infografiikkaa.

Rasterigrafiikka

Hienot siveltimien vedot, pehmeys ja tekstuuri ovat rasterigrafiikan vahvuudet. Toisin kuin vektorigrafiikka, rasterigrafiikkaa ei voi skaalata suuremmaksi ilman, että se menettää laatuaan ja muuttuu rakeiseksi.

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme mm. karttakuvitusta, joka esitteeseen liitettynä ohjeistaa asiakkaan toimipaikkaan sekä laivan läpileikkauskuvia, jossa laivan toiminnot on tuotu esiin. Olemme toteuttaneet myös lukuisia kuvituksia, joita on hyödynnetty animaation pohjalla.

Tutustu hinnastoon ja esitä meille budjettisi. Monesti olemme kyenneet toteuttaa kuvituspalveluita asiakkaan budjettiin sovittaen. 

Alla voit tutustua jo tekemiimme kuvituksiin.

Rasterigrafiikka

Sarjakuvamainen kuvitus ja havainnollistaminen

Vektorigrafiikka

Infografit ja ohjeistus


Tarinamme alkoi graafikosta, joka olisi voinut tehdä graafista suunnittelua. Taitavia tekijöitä on nyt kiertynyt ympärille sen verran, että kolmen vuoden jälkeen on tekijä muuttunut verkostoksi, pienet työt projekteiksi ja asiakkaat vakituisiksi.

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Vuoden 2021 alusta nimi muutettiin sopivammaksi, Luovien Agenttien Toimisto Oy:ksi, ja verkosto on kasvanut yli 60 freelanceriin yhteistökuvioiden kautta. Kiva kun löysit meille!