”Tiedätkö sen tunteen, kun pitkän ja reippaan ulkoilun jälkeen saavut sisälle posket punoittaen ja raajat kohmeessa? Ulkona hämärtää ja lämpötila on pitkälti nollan miinuspuolella, mutta sisällä sinä saat käteesi kupin lämmintä juomaa ja saat jakaa sen hetken ystäväsi kanssa viltin alla lämmitellen?”

Haluamme tarjota sinulle samanlaisen työilmapiirin tai yritysyhteistyön fiiliksen!

Meille luovina agentteina on tärkeää tarjota kumppanillemme laaja-alaista markkinoinnin ammattitaitoa. Taataksemme monipuolisen markkinointiosaamisen, työllistämme monen eri alan tekijöitä. Voit tulla osaksi Luovien Agenttien Toimistoa yritysyhteistyön tai oman osaamisesi kautta.

Freelanceriksi

Oletko sinä reippaalla fiiliksellä ja rennolla asenteella varustettu luovan alan osaaja? Tai ymmärrätkö kaiken numeroista ja analytiikasta? Haluatko toimia itsenäisesti freelancerina ja tehdä töitä mukavasti kotona?

Luovien Agenttien Toimisto Oy tarjoaa kokonaisvaltaista markkinointiosaamista erilaisille yrityksille. Tiimimme koostuu värikkäästä media-alan osaajien joukosta, johon toivotamme tervetulleeksi myös uusia taitajia.

Voit työskennellä Luovien Agenttien freelancerina mistä päin Suomea tahansa, kunhan olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja alasta kiinnostunut henkilö. Meille tärkeää on, että hoidat työsi tehokkaasti ja tarkasti ja olet helposti tavoitettavissa.

Tehtäviä löytyy kirjoittajille, video- ja valokuvaajille, näyttelijöille, ääninäyttelijöille, SEO-osaajille, nettisivuvelhoille, graafikoille ja moneen muuhun hommaan. Laatumarkkinoinnissa vain taivas on rajana!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@luovatagentit.fi tai täytä lomake alla.

Täytä freelancerhakemus

Nimi
Voit liittää hakemuksen mukaan ansioluettelon ja työnäytteitä tästä.
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 25 MB, Max. tiedostot: 6.

    Vinkkaa kaverille

    Otamme mukaan uusia tekijöitä aina työtarjonnan mukaan.