Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät

11
AsiakasRannikko-Pohjanmaan Yrittäjät
PalvelutVideokuvaustuotanto
WWWhttps://vimeo.com/452857521

Rannikko-Pohjanmaan Supersankarit

Rannikko-Pohjanmaan Nuorille Yrittäjille toteutettu videotuotanto, jossa esiintyi viisi nuorta yrittäjää Vaasan seudulta. Projektiin kuului käsikirjoitus, kuvakäsikirjoitus, yrittäjien, puvustuksen, lokaatioiden koordinointi, videokuvaus ja editointi.

Yhteistyökumppaneina Wasa Teater ja Airaksinen Capital Oy.

 

Palaute

Yhteistyö Pieni Idean kanssa oli kaikin puolin sujuvaa. Työryhmä ymmärsi hyvin räätälöidyn viestinnän tärkeyden ja video puhutteli kohderyhmää. Video sitoutti kohderyhmää ja keräsi viikon aikana reilu 2010 minuuttia katselua. Video sai useita jakoja. Tulemme käyttämään videota myös uusien yrittäjien rekrytoinnissa.

– Hippi Hovi,
Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät


Tarinamme alkoi graafikosta, joka olisi voinut tehdä graafista suunnittelua. Taitavia tekijöitä on nyt kiertynyt ympärille sen verran, että kolmen vuoden jälkeen on tekijä muuttunut verkostoksi, pienet työt projekteiksi ja asiakkaat vakituisiksi.

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Vuoden 2021 alusta nimi muutettiin sopivammaksi, Luovien Agenttien Toimisto Oy:ksi, ja verkosto on kasvanut yli 60 freelanceriin yhteistökuvioiden kautta. Kiva kun löysit meille!