Digimarkkinoinnin tiekartta -työpajat

Onko organisaationne (digi)markkinointiprosesseissa ja (digi)markkinoinnin tehokkuudessa kehitettävää? Tarvitsetteko lisää näkyvyyttä tai myyntiä yrityksellenne? Digimarkkinoinnin tiekartta -työpajoissa (2 x 3 h) jäsennämme yrityksenne digimarkkinoinnin kokonaiskuvan sekä luomme ymmärryksen ja suunnitelman siitä, mihin suuntaan sitä pitäisi kehittää. Tilauksen yhteydessä varaat ensimmäisen työpajan. Toisen työpajan ajankohdan sovimme ensimmäisen työpajan yhteydessä.

Euroopan Unionin Osarahoittama

Voit maksaa varausmaksun tai koko summan. Valinnan voit tehdä, kun olet määritellyt varauksen. Loppusumma maksettava 14 päivää ennen aloitusaikaa.

2,590.00

Työpajojen aikana autamme yritystänne tehokkaasti määrittelemään digimarkkinoinnin nykytilan, tavoitteet, kohderyhmät, sopivimmat kanavat, resurssien ja budjetin kartoituksen, toimenpiteiden suunnittelun, priorisoinnin ja aikataulutuksen sekä mittariston ja seurannan.

Työpajojen jälkeen käytössänne on selkeä suunnitelma ja askelmerkit digimarkkinoinnin tulokselliseen johtamiseen. Rakennamme teille yhdessä käytännön työkalupakin, jonka avulla voitte alkaa toteuttamaan ja johtamaan tuloksellista digimarkkinointia.

Työpajat järjestetään ydintiimillenne ja niihin voi osallistua harkintanne mukaan 1–5 henkilöä. Työpajojen pituus on 3 tuntia ja ne järjestetään tarpeenne mukaan joko etänä, toimitiloissanne tai yhteistyökumppanimme 1dea Oy:n toimitiloissa Vaasassa Rantakatu 14:ssa. Ennen työpajoja pyydämme työpajoihin osallistuvia henkilöitä täyttämään lähtötietokyselyn, johon kuluu aikaa noin 30-60 minuuttia. Työpajojen tulokset esitellään yhteenvetotilaisuudessa, joka pidetään sovittuna ajankohtana aikaisintaan viimeistä työpajaa seuraavana päivänä.

Työpaja toteutetaan yhteistyössä 1dea Oy:n kanssa.

1dea Oy ja Luovien Agenttien logot

Voit maksaa varausmaksun tai koko summan. Valinnan voit tehdä, kun olet määritellyt varauksen. Loppusumma maksettava 14 päivää ennen aloitusaikaa.

Varaa paikkasi:

Mathias 1dea
Mathias Hasselblatt
Teemu 1dea
Teemu Lönnmark

Osallistujien sähköpostiosoitteet

Osallistujien sähköpostiin lähetetään linkit työpaja-alustalle kirjautumista varten, ennen työpajan alkua. Erota sähköpostiosoitteet pilkulla.

Osasto:

Markkinoinnin työpajat

Tutustu myös näihin