CASE: Bonusäidit.fi

06.06.2024

Katri Vieri

Guillaume De Germain Hptrfkvgz8u Unsplash

Luovat Agentit toteutti Bonusäidit.fi-palvelulle brändi-ilmeen, verkkosivut ja -kaupan, verkkokurssialustan sekä SEO-mentorointia. Myöhemmin WordPress-sivustolle luotiin vielä kuukausijäsenyydellä toimiva jäsenyyssivusto. Mitä mieltä Bonusäidit.fi-yrittäjä on ollut yhteistyöstä Luovien Agenttien kanssa? Yhteistyö Bonusäidit.fi-verkkopalvelun kanssa käynnistyi heti toiminnan alkumetreillä brändin visuaalisen ilmeen ja graafisen ohjeistuksen rakentamisella.

Minulla on itselläni kokemusta markkinoinnista, brändin luomisesta ja verkkosivujen rakentamisesta, mutta halusin tällä kertaa rajallisen ajan vuoksi ulkoistaa näitä osa-alueita. Se on ollut yksi parhaista investoinneista yritykseeni, sillä lopputulos on paljon parempi kuin osasin edes kuvitella, kertoo Bonusäidit.fi-palvelun yrittäjä Priska Autio.

Kokonaisvaltaista kehitystä brändi-ilmeestä verkkokaupan rakentamiseen

Luovat Agentit toteutti kokonaisuudessaan Bonusäidit.fi-sivuston sekä verkkokaupan ja verkkokurssialustan rakentamisen. Kurssialusta ja verkkokauppa rakennettiin osaksi WordPress-sivustoa, jotta yrittäjän olisi mahdollisimman yksinkertaista päivittää niitä jatkossa itse.

Koska toimintani on täysin verkossa, halusin löytää kumppanin, joka pystyisi auttamaan sen rakentamisessa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Samalla koin kuitenkin tärkeäksi, etten olisi täysin sidottu ulkopuoliseen toimijaan, vaan voisin myös itse päivittää palveluuni sisältöä. Pidin siitä, että Luovien Agenttien palvelut mukautuivat molempiin tarpeisiin, Priska kertoo.

Brändi-ilmeen suunnittelun ja sivuston teknisten ratkaisuiden rakentamisen lisäksi Luovilta Agenteilta löytyi tukea sivuston näkyvyyden parantamiseen.

Koska kyseessä on täysin uudenlainen palvelu Suomessa, halusin saada sivustoni mahdollisimman nopeasti näkyville hakukoneissa. Tähänkin löytyi Luovilta Agenteilta tukea: kävimme sivustoa yhdessä läpi hakukoneoptimoinnin (SEO) näkökulmasta sekä aloitimme maksetun Google-mainonnan tunnettuuden lisäämiseksi, Priska jatkaa.

Uudistus verkkokaupasta jäsenyyssivustoksi

Toiminnan kehittyessä syntyi tarve uudistaa Bonusäidit.fi:n palvelukonseptia yksittäisiä tuotteita ja kursseja myyvästä verkkokaupasta kuukausiveloituksella toimivaksi jäsenyyssivustoksi. Verkkosivuille rakennettiin tämän myötä oma jäsenyyssivusto, ja verkkokauppaan lisättiin mahdollisuus toistuviin maksuihin.

Minulla oli jäsenyyssivuston suhteen mielessä oikeastaan vain idea, ja oli mahtava nähdä, kuinka Luovat Agentit loihtivat siihen käytännön ratkaisun. Uskon, että muutoksen sujuvuus johtui osittain siitä, että heillä oli jo valmiina selkeä mielikuva siitä, mistä brändissäni ja palveluissani on kyse. Tämä on mielestäni hyvä esimerkki siitä, kuinka pitkäaikainen yhteistyö tekee palveluiden ja brändin kehittämisestä ketterää, Priska pohtii.

Kokonaisuudessaan Priska on ollut hyvin tyytyväinen yhteistyöhön Luovien Agenttien kanssa.

Minulla on ollut koko ajan varma olo siitä, että asiat hoituvat sovitulla tavalla ja kysymyksiini on vastattu kattavasti. Luottamus on tällaisessa yhteistyössä tärkeää, ja sen Luovat Agentit ovat kyllä ansainneet. He tulevat varmasti olemaan tärkeä kumppani myös tulevaisuudessa, kun toimintani kasvaa ja kehittyy, Priska kiittää.