Timanttiset osaajat

#katsehorisonttiin #tuultapurjeisiin

Meitä ajaa eteenpäin uusien asioiden opettelu, modernit trendit sekä itsemme kehittäminen. Se mitä ei vielä osata, opetellaan, eikä taatusti tiputa aallonharjalta!

Meidän asenne on täyttä rautaa, eikä osaaminenkaan jää hopealle. Jokainen meistä on luonut omaa monipuolista uraa jo pitkään. Nautimme siitä, mitä teemme, mikä välittyy positiivisena fiiliksenä myös asiakkaille.

Koordinaatio

Projekteja koordinoivat henkilöt
11

Heidi Uskaure

Pääosakas, Pääkoordinaattori, projektipäällikkö
Luovien Agenttien Toimisto Oy
puh. 046 6003 950

Johdan rohkeasti ja sydämellä, sillä mikään tulevaisuuden robotti tai algorytmi ei tule koskaan korvaamaan sitä mikä tekee meistä uniikisti ihmisiä; aitoa empatiaa, yhteyttä ja rohkeutta. En pelkää ottaa härkää sarvista ja tekijöiden lailla laitan myös omat käteni saveen. Luovuus, ryhmätyö, sinnikkyys, rehellisyys ja johtajuus kuuluvat vahvuuksiini.

11

Katri Vieri

Osakas, Verkkosivut ja -kaupat, brändäys, palvelumuotoilu, projektikoordinointi
Luovien Agenttien Toimisto Oy
puh. 044 2592 934

Toimin Luovien Agenttien Toimistossa pääsääntöisesti verkkosivujen suunnittelijana, toteuttaen käyttäjälähtöisiä ja liiketoiminnan tavoitteita tukevia verkkosivuja ja -kauppoja. Sydäntä lähellä minulle on myös brändäys ja palvelumuotoilu.

11

Ninja Renvall

Osakas, Graafinen suunnittelu, Kuvitus,
Ideabutiikki Oy Markkinointi
puh. 040 1970 756

Olen Graafinen suunnittelija (AMK), teen monipuolisesti kaikkea logosuunnittelusta somemarkkinointiin. Vietin ja kehitin taitojani opintojeni aikana vuoden verran Tšekissä ja Kyproksella. Olen erityisen hyvä kuvitustehtävissä. Vastaan Luovissa Agenteissa myös Ideabutiikki Oy:n ja Kuuk.fi -verkkokaupoista.

11

Camilla Ostberg

Sisällöntuotanto, valokuvaus, projektikoordinointi
Luovien Agenttien Toimisto Oy
puh. 050 5939 632

Olen tehnyt pitkän uran valokuvausalalla sekä kirjoittanut lehtiartikkeleita ja opettanut valokuvausta vuodesta -88. Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden maisteri ja vastaan sisällöntuotannon lisäksi erityisesti ruotsinkielisten asiakkuuksien projektikoordinoinnista.

Pääverkosto

Tutustu tekijöihin
11

Maria Auerkallio

Sisällöntuotanto, projektikoordinointi, SEO

Maria on kaikesta kiinnostunut, innokas kirjoittaja. Lapsuuden vaaleanpunainen lyijykynä on vaihtunut vaaleanpunaiseen läppäriin, ja sanavalmius sekä kirjoitustaito ovat kuljettaneet kokopäiväiseksi sisällöntuotantokirjoittajaksi. Luovuus on yksi Marian tärkeimmistä elämänarvoista ja sitä ruokitaan vapaa-ajalla myös monipuolisella kädentaito-osaamisella.

11

Priska Autio

Sisällöntuotanto, käännöstyöt

Priska on Medianomi (AMK) ja sisällöntuotannon monitoiminainen, joka on toiminut monipuolisesti sisältöjen parissa aina tv-sarjan käsikirjoittamisesta markkinointimateriaaleihin, nettisivuteksteistä asiantuntija-artikkeleihin ja somesta lifestyle-sisältöihin.

11

Kimmo Karinen

Video- & valokuvaus, editointi

Kimmo on kuvauksen monitoimimies, joka on kuvannut kaikkea mainos- ja henkilökuvista tapahtumiin ja teollisuudesta urheiluun sekä häähumuun.
Kimmolta onnistuvat niin valo- ja videokuvaukset kuin erityistaitoa ja tarkkuutta vaativat dronekuvaukset ilmasta.

11

Aldis Strods

Animaatio, editointi, vektorigrafiikka

Aldis on valmistunut taiteen maisteriksi. Hän on opettanut taidetta kouluissa, mutta nykyisin fokusointunut tekemään animaatiota ja videoeditointia, joiden parissa aikaa on vierähtänyt yli 10-vuotta. Vapaa-ajallaan Aldis soittaa rumpuja, hän on siinäkin ammattilainen.

11

Heta Kettunen

Kuvituspalvelut, rasterigrafiikka

Heta on kulkenut kynä kädessään aina. Media-assistentiksi valmistumisen jälkeen Heta opiskeli pelitaiteen kandidaatin tutkinnon Englannissa. Nykyään Heta työskentelee Kotkassa Nitro Gamesin pelien seniorartistina. Hetalta onnistuu selkeyttävät kuvitukset kaikenlaisiin tuotantoihin.

11

Katja Kimpimäki

Kuvitus, graafinen suunnittelu, vektorigrafiikka

Katja on taiteen kandidaatti. Hän on erikoistunut tiedon visualisointiin ja infografiikkaan. Katjalla on paljon kokemusta teollisuudesta, jossa hän työskenteli graafikkona suunnitellen mm. tuotepakkauksia, sekä kokoonpano-ja asennusohjeita.

11

Hanna Alin

Copywriter, sisällöntuotanto

Hanna Alin on copywriter, jolla on lähes 20 vuoden kokemus markkinointiviestinnän suunnittelusta ja sisällöntuotannosta. Kirjoittajana hän on parhaimmillaan perehtyessään haastaviin aihepiireihin sekä pikkunokkelassa sanakikkailussa. Monipuolisuus ja erilaisten tekstityylien hallinta ovat Hannan vahvuus.

Verkosto laajenee parhaillaan..

Lisäksi verkostoon kuuluu jo lukuisia uusia tekijöitä
eri aloilta ympäri Suomen.

“Toivon, että jonain päivänä Luovien Agenttien Toimisto kattaisi verkostona koko Suomen ja toimisi matalan kynnyksen markkinointiapuna, josta yrittäjät, yhteistyökumppanit ja yksityisetkin löytävät tekijät projekteihinsa.”

Heidi Uskaure
Yrittäjä & Projektikoordinaattori
Luovien Agenttien Toimisto Oy

Etsimme koko ajan uusia timanttisia freelancereitä projektikohtaisiin töihin. Hae nyt!


Tarinamme alkoi graafikosta, joka olisi voinut tehdä graafista suunnittelua. Taitavia tekijöitä on nyt kiertynyt ympärille sen verran, että kolmen vuoden jälkeen on tekijä muuttunut verkostoksi, pienet työt projekteiksi ja asiakkaat vakituisiksi.

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Vuoden 2021 alusta nimi muutettiin sopivammaksi, Luovien Agenttien Toimisto Oy:ksi, ja verkosto on kasvanut yli 60 freelanceriin yhteistökuvioiden kautta. Kiva kun löysit meille!