Luovien Agenttien Toimisto

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Toimimme edelleen matalan kynnyksen markkinointiapuna. Kiva, kun löysit meille!

Luovat Agentit Oy:n johtoryhmä eli oikealla Katri Vieri, vasemmalla Ninja Renvall ja keskellä Heidi Uskaure

Projekteja koordinoivat henkilöt

Heidi Uskaure - pyöreä kuva

Heidi Uskaure

Pääosakas, pääkoordinaattori, projektipäällikkö
heidi.uskaure@luovatagentit.fi
puh. 046 6003 950

Johdan rohkeasti ja sydämellä, sillä mikään tulevaisuuden robotti tai algoritmi ei tule koskaan korvaamaan sitä mikä tekee meistä uniikisti ihmisiä; aitoa empatiaa, yhteyttä ja rohkeutta. En pelkää ottaa härkää sarvista ja tekijöiden lailla laitan myös omat käteni saveen. Luovuus, ryhmätyö, sinnikkyys, rehellisyys ja johtajuus kuuluvat vahvuuksiini.

Ninja Renvall - pyöreä kuva

Ninja Renvall

Osakas, kuvitus, graafinen suunnittelu
ninja.renvall@luovatagentit.fi
puh. 040 1970 756

Olen Graafinen suunnittelija (AMK), teen monipuolisesti kaikkea logosuunnittelusta somemarkkinointiin. Vietin ja kehitin taitojani opintojeni aikana vuoden verran Tšekissä ja Kyproksella. Olen erityisen hyvä kuvitustehtävissä. Vastaan Luovissa Agenteissa myös Ideabutiikki Oy:n ja Kuuk.fi -verkkokaupoista.

Katri Vieri - pyöreä kuva

Katri Vieri

Osakas, verkkosivut ja -kaupat, brändäys, projektikoordinointi
katri.vieri@luovatagentit.fi
puh. 044 2592 934

Toimin Luovien Agenttien Toimistossa pääsääntöisesti verkkosivujen suunnittelijana, toteuttaen käyttäjälähtöisiä ja liiketoiminnan tavoitteita tukevia verkkosivuja ja -kauppoja. Sydäntä lähellä minulle on myös brändäys ja palvelumuotoilu.

Camilla Ostberg - pyöreä kuva

Camilla Ostberg

Sisällöntuotanto, valokuvaus, projektikoordinointi
camilla.ostberg@luovatagentit.fi
puh. 050 5939 632

Olen tehnyt pitkän uran valokuvausalalla sekä kirjoittanut lehtiartikkeleita ja opettanut valokuvausta vuodesta -88. Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden maisteri ja vastaan sisällöntuotannon lisäksi erityisesti ruotsinkielisten asiakkuuksien projektikoordinoinnista.

Maria Auerkallio Luova Agentti - pyöreä kuva

Maria Auerkallio

Sisällöntuotanto, projektikoordinointi, SEO

Teen Luovana Agenttina monipuolisia kirjoitushommia someteksteistä verkkosivusisältöihin ja blogeista uutiskirjeisiin. Vahvuuksiani ovat empatia, intuitio sekä pohjaton tiedonnälkä. Kykyni selkeyttää hajanaiset ajatukset johdonmukaisiksi tarinoiksi tuntuu supervoimalta. Luovuus on minulle yhtä tärkeää kuin hengittäminen. Kirjoittamisen lisäksi ruokin luovaa mieltäni erilaisilla kädentaitoharrastuksilla.

Sampo Saukko Luova Agentti - pyöreä kuva

Sampo Saukko

SEO, SEM, Web-kehitys ja Some-markkinointi

Toimin Luovilla Agenteilla digimarkkinoinnin ja verkkopalveluiden asiantuntijana. Entisenä verkkokauppiaana ymmärrän myös asiakkaan liiketoimintaa ja sitä tukevia digitaalisia palveluita kokonaisvaltaisesti. Hallitsen niin hakukoneoptimoinnin, analytiikan, hakumainonnan, web-kehityksen kuin some-markkinoinninkin salat. Tuotan toisinaan myös sisältöjä, mutta olen ensisijaisesti teknisemmin orientoitunut asiantuntija.