Projekteja koordinoivat henkilöt

Heidi Uskaure - pyöreä kuva

Heidi Uskaure

Pääosakas, pääkoordinaattori, projektipäällikkö
heidi.uskaure@luovatagentit.fi
puh. 046 6003 950

Johdan rohkeasti ja sydämellä, sillä mikään tulevaisuuden robotti tai algoritmi ei tule koskaan korvaamaan sitä mikä tekee meistä uniikisti ihmisiä; aitoa empatiaa, yhteyttä ja rohkeutta. En pelkää ottaa härkää sarvista ja tekijöiden lailla laitan myös omat käteni saveen. Luovuus, ryhmätyö, sinnikkyys, rehellisyys ja johtajuus kuuluvat vahvuuksiini.

Ninja Renvall - pyöreä kuva

Ninja Renvall

Osakas, kuvitus, graafinen suunnittelu
ninja.renvall@luovatagentit.fi
puh. 040 1970 756

Olen Graafinen suunnittelija (AMK), teen monipuolisesti kaikkea logosuunnittelusta somemarkkinointiin. Vietin ja kehitin taitojani opintojeni aikana vuoden verran Tšekissä ja Kyproksella. Olen erityisen hyvä kuvitustehtävissä. Vastaan Luovissa Agenteissa myös Ideabutiikki Oy:n ja Kuuk.fi -verkkokaupoista.

Katri Vieri - pyöreä kuva

Katri Vieri

Osakas, web-suunnittelu ja -kehitys, UX/UI-suunnittelu, projektikoordinointi
katri.vieri@luovatagentit.fi
puh. 044 259 2934

Toimin Luovien Agenttien Toimistossa pääsääntöisesti verkkosivujen ja -kauppojen suunnittelijana ja toteuttajana. Myös mobiilisovellusten tai muiden ohjelmistojen käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäsuunnitteluun saat minulta apua.

Camilla Ostberg - pyöreä kuva

Camilla Ostberg

Sisällöntuotanto, valokuvaus, projektikoordinointi
camilla.ostberg@luovatagentit.fi
puh. 050 5939 632

Olen tehnyt pitkän uran valokuvausalalla sekä kirjoittanut lehtiartikkeleita ja opettanut valokuvausta vuodesta -88. Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden maisteri ja vastaan sisällöntuotannon lisäksi erityisesti ruotsinkielisten asiakkuuksien projektikoordinoinnista.

Maria Auerkallio Luova Agentti - pyöreä kuva

Maria Auerkallio

Sisällöntuotanto, projektikoordinointi, SEO

Teen Luovana Agenttina monipuolisia kirjoitushommia someteksteistä verkkosivusisältöihin ja blogeista uutiskirjeisiin. Vahvuuksiani ovat empatia, intuitio sekä pohjaton tiedonnälkä. Kykyni selkeyttää hajanaiset ajatukset johdonmukaisiksi tarinoiksi tuntuu supervoimalta. Luovuus on minulle yhtä tärkeää kuin hengittäminen. Kirjoittamisen lisäksi ruokin luovaa mieltäni erilaisilla kädentaitoharrastuksilla.

Sampo Saukko Luova Agentti - pyöreä kuva

Sampo Saukko

SEO, SEM, Web-kehitys ja Some-markkinointi
sampo.saukko@luovatagentit.fi

Toimin Luovilla Agenteilla digimarkkinoinnin ja verkkopalveluiden asiantuntijana. Entisenä verkkokauppiaana ymmärrän myös asiakkaan liiketoimintaa ja sitä tukevia digitaalisia palveluita kokonaisvaltaisesti. Hallitsen niin hakukoneoptimoinnin, analytiikan, hakumainonnan, web-kehityksen kuin some-markkinoinninkin salat. Tuotan toisinaan myös sisältöjä, mutta olen ensisijaisesti teknisemmin orientoitunut asiantuntija.

Ari Niskanen

Ari Niskanen

AD, graafinen suunnittelu, kuvitus, projektikoordinointi
ari.niskanen@luovatagentit.fi
puh. 050 374 6334

Luon vaikuttavia yritysilmeitä ja markkinointimateriaaleja, jotka kestävät aikaa ja silmäpareja. Teen suunnittelutöitä aina logoista messuosastoihin, verkkosivuista kirjoihin, kuvituksista animointeihin – ja kaikkea siltä väliltä. Suhtaudun yhtä kunnioittavasti niin yksittäisiin toimeksiantoihin kuin laajempiinkin kokonaisuuksiin.

Luova Agentti Antti Palosaari

Antti Palosaari

Animaatio, kuvitus, projektikoordinointi
antti.palosaari@luovatagentit.fi
puh. 044 245 1848

Muovaan mieleenjäävän meheviä animaatioita mainoksista brändifilmeihin ja dokumentteihin. Tästä voi syyttää jo lapsena alkanutta kiinnostusta visuaaliseen tarinankerrontaan – taitoon, jonka olen sittemmin kesyttänyt markkinoinnin manöövereihin. Luovien Agenttien Toimistossa pidän animaatioprojektien lankoja käsissäni.

Sami Peltoniemi (1)

Sami Peltoniemi

Videokuvaus, projektikoordinointi
sami.peltoniemi@luovatagentit.fi
puh. 041 758 8427

Filmaan puhuttelevia mainospätkiä rakennustyömaista toimistoihin.
Olen toiminut lähes koko aikuisikäni kuvaajana yritysmaailmassa ja erikoisosaamistani ovat teollisuuden, logistiikan ja rakennuspuolen videot. Sen lisäksi olen kuvannut uutisvideoita ja toteuttanut satoja haastatteluja. Työn jälkeäni on nähty valtakunnallisissa mainoskampanjoissa.

Luovat Agentit Jonna Varis (2)

Jonna Varis

Sosiaalinen media, markkinointiviestintä, projektikoordinointi
jonna.varis@luovatagentit.fi
puh. 050 574 7878

Toimin Luovilla Agenteilla sosiaalisen median vastaavana. Taustani on markkinointiviestinnässä sekä somemanagerin työssä, jossa olen saanut auttaa yrityksiä alalla jos toisella aina tapahtumarkkinoinnista yksittäisten verkkokauppatuotteiden somemarkkinointiin.

Työssäni luon yritysten arvojen sekä brändien mukaisia sosiaalisen median sisältöjä ja vastaan strategisesta somemarkkinoinnista. Luovuus on ollut osa minua aina ja siksi on erityisen upeaa työskennellä luovien työtehtävien parissa!