Luovien Agenttien taustalla on ajatus siitä, että yhdessä olemme enemmän. Tiimiin kuuluvat tietysti markkinoinnin toteuttajat, mutta harvoin pysähdytään miettimään, että myös työn tilaaja on iso osa joukkueen onnistumista. Olipa kyseessä yksi markkinointitoimenpide tai laajempi yhteistyö, ei maaliin päästä, jos ei asiakas ole hengessä mukana.

Yhteistyö on avain menestykseen

Mietipä, millainen lopputulos syntyy, jos joukkue sinkoilee sinne tänne ilman selkeää suuntaa tai tavoitetta? Toisinaan voidaan tuurilla onnistua, mutta aika usein mennään ryminällä metsään tai vähintään muutaman mutkan kautta sinne päin. Asiakas on oman toimintansa asiantuntija ja tuntee yrityksensä kuin omat taskut. Kuka voisi siis olla parempi henkilö osoittamaan markkinointitiimille suuntaviivat, millaiseksi markkinointi muodostuu? Asiakas onkin tässä kohtaa avainasemassa, vaikkei aina sitä tajuaisikaan.

Aina ei tarvitse tietää, mitä haluaa, mutta jos tietää, mitä haluaa markkinoinnilla saavuttaa, on se jo iso ohjenuora markkinointitiimille. Etenkin yhteistyön alussa tämän merkitys korostuu, kun opetellaan vasta tuntemaan toista. Tykkäätkö tästä vai mitä jos mennäänkin vähän enemmän tähän suuntaan? Tukeeko tämä arvojasi vai pitäisikö vielä viilata toisenlaiseksi? Mitä pidempään yhteistyö jatkuu, sitä paremmin markkinointitiimi pääsee sisälle yrityksesi ytimeen ja voi toteuttaa juuri sinun näköistäsi markkinointia.

Muista siis seuraavan kerran, kun pyyhkäiset markkinointitoimistosi viestin puhelimen ruudulta pois häiritsemästä tai lyöt kiireisenä hetkenä luurin korvaan, että vain sinun panoksellasi markkinoinnista tulee täysipainoista ja taatusti yrityksesi toimintaa edistävää. Kun markkinointia on luomassa kokonainen joukkue ja sitä johtamassa on sinun sisäpiirin tietosi alastasi ja yrityksestäsi, saat markkinoinnillesi sen nosteen, jonka haluatkin!

Kirjoittaja

Yrittäjä, Projektikoordinaattori, Graafinen Suunnittelija

Liittyvät artikkelit

Tervetuloa!

Mitä Luovat Agentit tekevät ja miksi sinunkin yrittäjänä on hyvä olla yhteydessä osaavan agentuurin kanssa?

Täältä löydät kokemuksen pohjalta opittuja vinkkejä markkinointiin.

Tilaa Luovien Agenttien ideakirje

Viimeiset artikkelit

11
maaliskuu 15, 2023
Varmuuskopiointi ja lisäosien päivitys WordPressissa – mitä sinun tulisi tietää verkkosivujen ylläpidosta
11
maaliskuu 2, 2023
Referenssitarina: Monimuotoiset perheet -verkosto
11
syyskuu 5, 2022
Referenssitarina: Helsingin työllisyyspalvelut

Instagram


Tarinamme alkoi graafikosta, joka olisi voinut tehdä graafista suunnittelua. Taitavia tekijöitä on nyt kiertynyt ympärille sen verran, että kolmen vuoden jälkeen on tekijä muuttunut verkostoksi, pienet työt projekteiksi ja asiakkaat vakituisiksi.

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Vuoden 2021 alusta nimi muutettiin sopivammaksi, Luovien Agenttien Toimisto Oy:ksi, ja verkosto on kasvanut yli 60 freelanceriin yhteistökuvioiden kautta. Kiva kun löysit meille!