kuvitus

Etelä-Pohjanmaan Kulttuurirahasto Kartta

Etelä-Pohjanmaan Kulttuurirahasto Kartta

Rahaston tarkoituksena on historiallisen Etelä-Pohjanmaan maakunnan henkisen ja taloudellisen kulttuurin vaaliminen ja kehittäminen. Tarkoitustaan se toteuttaa jakamalla kerran vuodessa apurahoja ja palkintoja sekä edistämällä muillakin tavoin maakunnan kulttuurielämää.

Asiakkaamme toivoi Etelä-Pohjanmaan rahaston alueen selkeyttämistä ja se toteutettiin visuaalisena karttakuvana joka päätettiin animoida. Animaatiota käytettiin mm. sosiaalisessa mediassa.

lue lisää
Päivä Paloasemalla, Paloturvallisuusviikko

Päivä Paloasemalla, Paloturvallisuusviikko

Päivä Paloasemalla® -tapahtumassa esitellään palokuntien toimintaa sekä paloautoja ja -kalustoa. Tehtävärasteilla opitaan tärkeitä paloturvallisuustaitoja, muun muassa harjoitellaan alkusammutusta ja turvallista poistumista, kokeillaan pelastajien varusteita sekä opetellaan palovaroittimien huolenpitoa ja sähkökatkon varalle varautumista.

Toteutimme Revoltti Oy:lle hahmosuunnittelukuvitusta ja animaatiot tukemaan kampanjaa ja tavoittamaan kampanjan kohderyhmän.

lue lisää
Suunnittelutoimisto CDM Oy

Suunnittelutoimisto CDM Oy

Lappeenrantalaisen Kati Räisäsen suunnittelutoimisto kehitti digityökalun, jonka avulla Perussa suunnitellaan koulutiloja – Yritys on mukana hankkeessa, jossa maahan rakennetaan 75 uutta koulua. Saimme Luovien Agenttien Toimiston puolelta kunnian olla mukana kuvittamassa kyselyä.

lue lisää
Kolmetoista.fi

Kolmetoista.fi

Asiakas: Anna KooProjekti Verkkosivut, blogi ja kuvagalleriaProjekti https://kolmetoista.fiKuvaus: Blogi ja visuaalinen ilme verkkosivuille Verkkosivustolle toteutettiin blogi ja kuvagalleria. Visuaalinen ilme toteutettiin asiakkaan haastattelun pohjalta.Your content...

lue lisää