Luovat Agentit aloittivat yhteistyön Vasekin kanssa

30.04.2024

Heidi Uskaure

Luovat Agentit Yhteistyö Vasekin Kanssa

Tiedotamme, että Luovien Agenttien Toimisto Oy ja Vaasanseudun Kehitys Oy (Vasek) / Uusyrityskeskus Startia ovat käynnistäneet merkittävän yhteistyökumppanuuden. Tämä kumppanuus tarjoaa Vaasanseudun yrityksille pääsyn laajaan asiantuntijaverkostoon, joka keskittyy erityisesti digitaalisen markkinoinnin kehittämiseen ja räätälöityihin markkinoinnin palveluratkaisuihin yksittäisistä projekteista pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Yhteistyön myötä Luovien Agenttien Toimisto Oy pyrkii tukemaan alueen yritysten kasvua ja innovointia tarjoamalla heille asiantuntevaa neuvontaa ja tukipalveluita, jotka auttavat navigoimaan markkinoinnin monimutkaisessa maailmassa. Lisäksi yhteistyö mahdollistaa yrityksille pääsyn kohdennettuihin työpajoihin ja koulutuksiin, jotka tähtäävät niiden markkinointiosaamisen ja digitaalisten valmiuksien kehittämiseen.

Koko yhteistyön voit lukea myös Vasekin sivuilta: https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/asiantuntijaverkosto-nayttaa-tieta-markkinoinnin-viidakossa